Pepefute

Hét Portaal voor Sporters

Vrijstaande villa met grote tuin en vijver

De Waarheid Over De Eigenaar Van Dit Huis!

De Waarheid Over InternetOndernemer Jacko Meijaard!

Wit huis onder de bomen
Huis Jacko Meijaard in Yerseke, Zeeland.

Jacko MeijaardWie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de eigenaar van internetsuccesgids.nl en de maker van de Affiliate Marketing Revolutie. Hij ontdekte affiliate marketing op 18-jarige leeftijd toen hij nog studeerde, heeft hier zijn specialisme van gemaakt en hij verdient hiermee nu bijna €100.000,- per maand (!) (winst voor belastingen).

Daarnaast is Jacko Meijaard ook geregeld te vinden op het forum van internetsuccesgids, en plaatst hij wekelijks video’s op zijn YouTube-kanaal en is hij actief op Instagram.

De successen van Jacko vielen op en zo heeft bijvoorbeeld het Algemeen Dagblad er een artikel over geschreven. 

Jacko Meijaard is een inmiddels 31-jarige internet ondernemer uit Yerseke (Zeeland). Hij stopte met zijn studie Journalistiek op zijn 18e, omdat hij hier weinig toekomstperspectief in zag. Vervolgens moest hij een andere studie zoeken. Hij ging rondkijken op het internet om te kijken wat hem leuk leek en zo kwam hij dus uit bij Affiliate Marketing.

Hij las hier veel boeken over en het begon steeds meer bij hem te dagen dat dit wel eens voor hem kon zijn. Met Affiliate Marketing ben je helemaal eigen baas en heb je zelf geen eigen producten nodig om te verkopen, geen klantenservice, geen gedoe met opslag voor je producten, enz. Nee, je stuurt gewoon potentiële klanten door naar een website van de verkopende partij.

Gaat deze geïnteresseerde koper over tot een aankoop van een product, dan ontvang jij daar een vergoeding voor; oftewel een affiliate commissie.

Inmiddels is Jacko nu al vele jaren bezig met Affiliate Marketing en verdient hij hier per dag/maand/jaar enorme bedragen mee.

Wat is het vermogen van Jacko Meijaard?

Het exacte vermogen van Jacko Meijaard, weet alleen Jacko zelf. Wat we wel weten is dat hij een héle goeie boterham verdient. Hij heeft onlangs een mooi huis gekocht (zie hierboven) en zijn inkomsten overstijgen regelmatig de €100.000,- per maand!

Ook heeft hij zijn eigen Internet Marketing Revolutie-cursus al aan meer dan 11.000 mensen verkocht en heeft hij aardig wat studenten in zijn 10K club zitten. Daarbij komt nog dat hij dit al een aantal jaren doet, dus het is ook niet gek dat Jacko Meijaard miljonair is.

Jacko verdient dus goed. Héél goed! Hij verdient met zijn online business vaak meerdere maandsalarissen op 1 dag. Dit zijn commissies, dus hier gaat vóór belasting nagenoeg niks vanaf. Wat hij laat zien is geen omzet zoals met dropshipping het geval is. Maar komt dit van 1 maand of 1 jaar hard werken? Zeker niet. Jacko werkt als ruim 10 jaar continu aan zijn business, heeft tientallen affiliate websites die zijn inkomen verzorgen en daarnaast heeft hij een zeer succesvolle affiliate Marketing beginnerscursus.

Past hij in het typische rijtje van typische goeroes zoals Joshua Kaats, Jia Ruan en Boyd Hoek? Het antwoord is Nee! Zodra je met hem praat of hem hoort, merk je dit snel genoeg.

Jacko Meijaard in het AD

Jongeman op het strand

 ‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’. Met deze kop begint het interview met Jacko Meijaard dat in 2018 in het Algemeen Dagblad verscheen.

>> Lees HIER het complete interview (opent in nieuw venster).

Als je het interview leest, kom je veel meer over Jacko te weten. Hij vertelt hierin wat hij allemaal doet, hoe laat hij opstaat, hoe hij zijn geld verdient en welke personen hem geïnspireerd hebben en nog steeds inspireren.

Het interview is zéker de moeite waard om te lezen!

Jacko Meijaard’s gegevens

Jacko Meijaard boek

3 boeken op elkaar gestapeld

Het eerste fysieke boek van Jacko kwam uit in 2019. In het boek ‘De Laptop Lifestyle’ vertelt Jacko over zijn reis van €0,00 naar meer dan €100.000,- per maand.

Je leest in zijn boek over zijn vele successen maar ook over de dingen die misgingen. Het boek is logisch opgebouwd, het begint bij hoe hij begon en neemt je mee naar het heden.

Waarvan is Jacko nu zo bekend?

Jacko draait al een tijdje mee als affiliate, hoe jong Jacko dan ook mag zijn. Gedurende de laatste jaren is Jacko meer en meer in de picture gekomen door laagdrempelig zijn cursus te promoten, podcasts te maken, vindbaar te zijn op YouTube en steeds meer in contact te komen met meerdere ondernemers in zijn vak. Een van zijn bedrijven die hij heeft opgericht is Typely.nl, hier kun je alles vinden voor je website en affiliate marketing. 

Jacko laat wekelijks en soms ook dagelijks van zich horen en is te zien op Instagram, zijn community, YouTube en spreekt af en toe op Online Events. Hij is een introvert persoon die wel deelt wat hij verdient, maar hier zeker niet over opschept en ook geen loze beloftes maakt. Hij laat je op zijn manier zijn wereld zien én hoe jij hier ook succesvol in kan worden. Hij wordt dus steeds bekender door onder andere:

 • Zijn cursus de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ (al bijna 12.000 leden)
 • Zijn Instagram account waar hij veel deelt over zijn kennis
 • YouTube waar hij ook veel kennis deelt
 • Online Events 
 • Zijn boek ”De Laptop Lifestyle”
 • Zijn bedrijf Typely.nl

Rijk worden of slapend rijk worden?

Rijk worden willen we natuurlijk allemaal en ook met de methode van Jacko kan jij als je slaapt veel geld verdienen. Hier zit natuurlijk wel een maar aan en die wil ik wel benadrukken. 

Slapend rijk worden is voor luie mensen. Denk jij nu echt dat succesvolle mensen rijk zijn geworden door helemaal niks te doen? Natuurlijk niet, ze hebben er keihard voor moet werken. 

Dus wil jij rijk worden en succes hebben? Ga dan voor de methode van Jacko en jij zult, als je er de volle 100% voor gaat, succes hebben en geld gaan verdienen!

Het grote geheim van Jacko!

Wat is nou het grote geheim van Jacko en zijn succes? Waarom zie je niet veel andere mensen hetzelfde doen wat hij doet of een cursus opzetten net als hij? Het antwoord is simpel. Jacko heeft heel veel geduld gehad en heeft gewoon constant aan zijn bedrijf gebouwd. Waar andere mensen na 3 maanden of eerder ermee stoppen, is Jacko doorgegaan. 

En natuurlijk heeft hij ook wel eens een K-U-T dag gehad of gedacht nu kap ik ermee, maar hij heeft doorgezet. De vrijheid die hij wilde was belangrijker dan opgeven. Hij wilde eigenbaas zijn en eigenbaas blijven. En dat heeft hij bereikt. Daarom zegt hij ook zo vaak ‘Kijk vooruit wat het je allemaal kan brengen en wat er allemaal in 10 jaar kan gebeuren’.

Bedenk dan ook wat er over een paar jaar kan gebeuren als je elke dag iets doet voor jouw bedrijf. Dagelijks iets doen, ook als je ziek bent of niet fit, en ook als je op vakantie bent. Plan dingen in, werk vooruit, en doe tenminste dagelijks iets voor jouw business. 

Wat ga jij straks bereiken en leren?

Natuurlijk ga jij over affiliate marketing veel leren van Jacko. Maar wat ga jij dan precies van hem leren en wat kun je dan met zijn methode bereiken? 

Hij gaat je leren om te leven van het internet

 • Hij gaat je laten zien hoe hij is begonnen en hoe jij een maand inkomen kan realiseren met affiliate marketing.

Hij gaat je leren hoe jouw maand inkomen elke maand meer wordt

 • Omdat je elke dag aan je business werkt ga jij elke maand meer en meer geld verdienen

Hij gaat je leren hoe jij een winstgevende website opzet zonder technische kennis

 • Omdat jij 100% vrij wil leven is het internet een geweldige manier om geld mee te verdienen. Je gaat leren hoe jij een winstgevende website opzet. Maak je geen zorgen, jouw website staat binnen 5 minuten online. 

Welke geheime methode gebruikt Jacko?

Groot wit vrijstaand huis in Zeeland

Heel simpel: hij verdient zijn geld door producten te promoten van iemand anders. Hij promoot bijvoorbeeld laptops van bol.com, en hierover krijgt hij geld. Door deze methode verdient Jacko een leuk maand inkomen waarvan hij 100% vrij van kan leven. Jacko kan doen wat hij wil. Op de foto hiernaast zie je zijn huis in Yerseke, Zeeland. 

Je ziet wel waar die 10 jaar dat Jacko dit doet hem heeft gebracht. Het is hem echter niet zomaar komen aanwaaien. Doorzettingsvermogen en daadkracht hebben hem zover gebracht dat hij in deze vrijstaande villa kan wonen en 100% vrij kan zijn. Geen één dag heeft hij laten liggen om aan zijn business te werken. En dit is dan het resultaat van 10 jaar slim werken en doorzetten. 

Het enorme succes van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken of zien, komt het succes met je bedrijf niet zomaar uit de lucht vallen. Hier zit veel werk in en kan even duren. Als je de cursus van Jacko aanschaft, dan zul je zien dat er bijna 12.000 mensen in het forum van de Affiliate Marketing Revolutie zitten. En deze mensen helpen elkaar allemaal met vragen die ze hebben, tips en advies, enz. 

Het enorme succes komt vooral van lange termijn denken, handelen en veel promotie. Het bewijst dat Jacko erg goed is in wat hij doet en ook slim is. Daarbij zijn er inmiddels talloze andere succesverhalen van mensen die dankzij Jacko en zijn cursus zelf ook super succesvol zijn geworden. Door het delen van deze verhalen groeit je bedrijf organisch snel.

Zijn succes, waarvan ik verwacht dat het alleen maar groter wordt, komt door een paar opvallende factoren:

 • De prijs van zijn cursus. Voor slechts €47,- kun je aan de slag met een volledig online-stappenplan.
 • Mond-op-mond reclame. Jacko zelf is een expert in affiliate marketing en dit merk je direct als je hem ontmoet en spreekt.  Mensen praten veel en graag over Jacko, omdat hij gewoon een ontzettend aardige, down-to-earth, no-nonsense, integere, oprechte kerel is. 
 • Tot slot; hij heeft een hecht en nuchter team om zich heen. Hij bezit geen patserige auto’s, hij heeft geen gladde praatjes, maar zegt waar het op staat. Het werkt.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalig online videotraining. In deze video-training leer je stap voor stap hoe je een affiliate marketing website opzet en hoe je (veel) geld kunt verdienen met affiliate marketing. 

De video-training bestaat uit verschillende video’s onderverdeeld in 7 modules, 6 instructie blokken, 1 blok met motivatie en inspiratie video’s en 1 blok met extra handige tips.

Het fijne van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ is dat je geen technische vaardigheden of specifieke opleidingen voor nodig hebt. Wel is het aan te raden om per module de video’s te bekijken en dan pas de informatie per module toe te passen.

Affiliate Marketing het verdienmodel

Waarom is affiliate marketing een slim verdienmodel? Jacko vertelt het je in onderstaande podcast.

Wil jij ook met affiliate marketing beginnen?

De cursus kost slechts €47,- en hier voor krijg je levenslang toegang tot de online video-training. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de prijs want als de cursus je niet bevalt, dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Gegarandeerd. No questions asked.

Klik hier om met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen.

tekst met voor en nadelen
Voor- en Nadelen van de 'Affiliate Marketing Revolutie' video-training

Wat zeggen anderen over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

Zoals ik je al eerder liet weten, is de Affiliate Marketing Revolutie op dit moment ontzettend populair. Zie ook de reviews van andere cursisten hieronder. Al deze personen hebben de informatie van Jacko met succes toegepast en verdienen geld met affiliate marketing.

review internet succes gids

Ontdek nu zelf wie Jacko Meijaard is

Ben jij benieuwd wie Jacko is en wat hij voor jou kan betekenen? Ik zou zeggen, wacht niet te lang en bekijk of zijn affiliate marketing training iets voor jou is. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. 

… Geld verdienen op internet met affiliate marketing … 

Ik kan me goed voorstellen dat je wilt weten hoe dit nou eigenlijk werkt… 

In onderstaande video laat Jacko zien en vertelt hij aan de hand van een aantal voorbeelden, hoe affiliate marketing werkt. Dus dus hoe je er veel geld mee kunt verdienen, en hoe je hierdoor veel vrijheid kunt hebben.

Alles wordt je in deze video duidelijk gemaakt! Enjoy!

Video afspelen