Pepefute

Hét Portaal voor Sporters

Het Testoplan | Review (2023) + Korting en Extra Bonussen

Het Testoplan | Review (2022) + Korting en Extra Bonussen!

Het 11-stappenplan om op een natuurlijke manier je testosteron te verhogen

In deze review ga ik het hebben over het Testoplan. Hierboven in de titel kun je al zien waar dit voor staat. Het Testoplan is een plan om op een natuurlijke manier je testosteron te verhogen.

Testosteron is een belangrijk hormoon. Met name voor mannen. Iedereen weet denk ik wel dat het hormoon te maken heeft met het libido. En ook dat het hormoon met spiermassa opbouwen wordt gelinkt, is over het algemeen wel aardig bekend. Maar er zijn nog meer dingen waar het hormoon testosteron voor zorgt.

Met een goed Testosteron niveau zul je namelijk meer zelfvertrouwen hebben, meer energie en je fitter voelen. Als deze dingen zijn samen allemaal van invloed op elkaar. Als je zorgt dat jouw testosteron niveau omhoog gaat, zal dit dus niet alleen invloed hebben op je libido of sportprestaties. Ook zal het invloed hebben op je geluksgevoel en je algemene gezondheid.

Een groot deel van de mannen heeft een testosteron tekort. Als je ouder wordt neemt automatisch de hoeveelheid testosteron af. Rond het 18e levensjaar zit het testosteron niveau op een piek. Daarna neemt dit langzaam af tot ongeveer je 30e. Na je 30e gaat het testosteron niveau 1-2% per jaar omlaag.

Afhankelijk van je levensstijl is dit meer of minder. Om het testosteron niveau toch op pijl te houden, zul je zelf hier iets aan moeten doen. Hier komt het Testoplan bij kijken. Dit geeft jou de stappen om op een natuurlijke manier je testosteron te verhogen!

Wil jij een hoger Testosteron niveau? Meer energie? Een fitter gevoel? Sneller kracht opbouwen met trainen? Spiermassa opbouwen? Lees dan mijn volledige review over het Testoplan en ontdek hoe jij dit kunt bereiken!

 

Wat is het Testoplan van natuurlijkpresteren.nl?

Het Testoplan bestaat uit een 11-stappenplan om je testosteron op een natuurlijke manier te verhogen. Deze stappen kunnen zorgen voor een fitter, energieker, slanker en productiever leven. Alle informatie is wetenschappelijk onderbouwd.

Het complete plan krijg je binnen in e-book variant. Het e-book gaat als eerst dieper in op hormonen in het algemeen. Hier krijg je meer informatie over verschillende hormonen en waar deze hormonen goed voor zijn.

Daarna gaat het e-book dieper in op testosteron zelf. Hier leer je meer informatie over onder andere een testosteron tekort herkennen, de aanmaak van testosteron en de invloed van leeftijd op testosteron.

Voordat je het stappenplan gaat volgen krijg je ook nog meer informatie over de invloed van testosteron. Je leert hier meer over de invloed van testosteron op gewicht, spiergroei, seksualiteit, gemoed, uithoudingsvermogen, botten en hart- en bloedvaten. Al deze informatie geven je een duidelijk beeld waarom het belangrijk is om een goed testosteron niveau te hebben.

Na al deze informatie gaat het e-book in hoofdstuk 4 verder met het daadwerkelijke stappenplan. Dit stappenplan bestaat uit 11 onderdelen. Dit zijn de manieren om je testosteron op een natuurlijk manier te verhogen.

Naast het stappenplan krijg je ook een supplementen gids. Dit zijn supplementen die je kunnen helpen om de aanmaak van testosteron te ondersteunen. Supplementen is iets wat je als laatste pas gaat doen. Als eerste is het belangrijk om een gezonde levensstijl te creëren volgens de 11 stappen.

Voor wie is het gemaakt?

Het Testoplan is gemaakt voor iedereen die op een natuurlijke manier zijn testosteron wil verhogen. Vanzelfsprekend is meer testosteron goed voor spieropbouw. Krachttrainers zijn erg gebaad bij een goed testosteron niveau. Dit is de meest bekende doelgroep voor het Testoplan. Maar ook als je testosteron niveau te laag is zonder dat je traint, is het belangrijk om dit omhoog te krijgen.

Hoe herken je een testosteron tekort? Dit kan je door veel verschillende dingen merken. Alle onderstaande dingen kunnen duiden op een tekort aan testosteron. In dit geval is het slim om ervoor te zorgen dat je testosteron niveau weer een boost krijgt.

Herken jij één of meer van deze dingen? Dan is het Testoplan de uitkomst!

Hoe ziet het Testoplan eruit?

Ik heb je eerder in mijn review over het Testoplan al een klein beetje verteld hoe het eruit ziet. Het Testoplan bestaat uit een e-book van totaal 78 pagina’s.

De eerste hoofdstukken geven je wat meer algemene informatie. Daarna gaat het wat dieper in op testosteron zelf en krijg je ook het stappenplan. Met de toepassing van dit stappenplan kun je jij ervoor zorgen dat je zelf op een natuurlijke manier je testosteron verhoogd.

Het e-book bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 • Wat zijn hormonen?
 • Wat is testosteron?
 • De invloed van testosteron
 • Testosteron verhogen (Het 11-stappenplan)
 • Supplementen gids – Testosteron
 • Bibliografie (bronnen)

In de onderstaand screenshots zie je de inhoudsopgave van het Testoplan. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Bonussen bij het Testoplan

Op dit moment is het zelfs zo dat je maar liefst 7 extra bonussen krijgt bij je aanschaf! Hier hoef je zelf niks extra’s voor te doen. Deze krijg je gratis in e-book variant. De bonussen staan vol met informatie wat een waardevolle aanvulling is op het Testoplan. Dit zijn de bonussen;

Wie is Jochum Smid?

Jochum Smid is het gezicht achter het Testoplan. Hij is biochemicus en heeft zich gespecialiseerd in voeding en voedingssupplementen.

Je zult merken met het lezen van het Testoplan dat hij zich goed verdiept heeft in alles wat met testosteron te maken heeft. 8 maanden lang is hij bezig geweest om dit plan samen te stellen.

Naast het schrijven van het Testoplan is Jochum Smid ook eigenaar van de website natuurlijkpresteren.nl. Op deze website verkoopt hij ook natuurlijk supplementen. Niet alleen voor het verhogen van testosteron. Ook verkoopt hij bijvoorbeeld supplementen om beter te slapen of om je beter te kunnen concentreren.

Jochum_Smid_Schrijver_Testoplan
Jochum Smid

Misschien ken je Jochum Smid wel van tv. In de onderstaande video is hij te zien op RTL. In de video gaat het over natuurlijke supplementen. Jochum verteld je hier meer over. Ook legt hij uit wat het voordeel is van natuurlijke supplementen ten opzichte van synthetische middelen of medicatie.

Testoplan vs Testosteron booster

Er zijn natuurlijk verschillende testosteron boosters te koop. Waarom zou je kiezen voor het Testoplan en niet voor een testosteron booster?

Het belangrijkste verschil waarom ik je het Testoplan aan raad in plaats van een testosteron booster is dat het Testoplan op basis van wetenschappelijke onderzoeken is samengesteld. Dat een testosteron booster werkt is niet wetenschappelijk bewezen. Het kost je dus vooral veel geld.

Ook zie ik supplementen ten alle tijde als aanvulling op een gezonde levensstijl en het dient niet als vervanging. Ook daarom is het Testoplan beter. Dit leert je de levensstijl aan te houden waarbij je ervoor zorgt dat je testosteron zo hoog mogelijk is.

Dan is er ook nog het gebruik van anabolen steroïden. Dit zal helpen om je testosteron te verhogen. Alleen heeft dit schadelijke gevolgen op langere termijn. Zo wordt je natuurlijke aanmaak van testosteron geremd door het gebruik hiervan. Ook zijn er andere lange termijn bijwerkingen die enorm schadelijk zijn voor het lichaam.

Ook in dit geval zou ik kiezen voor het Testoplan. Het Testoplan heeft absoluut geen schadelijk effecten. Het zorgt juist voor een veel gezonder leven. Met alle positieve gevolgen zoals meer energie, fitter en makkelijker spiermassa opbouwen. Hier heb ik het al eerder over gehad in mijn review over dit Testoplan.

Mijn review & ervaring met het Testoplan

Ik ben zelf positief verrast door het Testoplan. Ik vind het super dat alle informatie zo duidelijk wordt verwoord. Ook staan er afbeeldingen die de informatie nog duidelijker maken. Het Testoplan is duidelijk omgeschreven en er wordt geen moeilijke taal in gebruikt. Zo is het voor iedereen toegankelijk.

Verder zit er een goede opbouw in het e-book. Je krijgt eerst meer achtergrond informatie en daarna gaat het pas dieper in op het daadwerkelijke plan. Alles is goed en duidelijk verwoord.

Daarbij vind ik het ook goed dat er naar verschillende wetenschappelijke onderzoeken wordt verwezen tussen de informatie door. Dit maakt het e-book betrouwbaar en waardevol. Er zijn maar liefst meer dan 1000 wetenschappelijke onderzoeken gebruikt bij het schrijven van het Testoplan.

Op het internet is natuurlijk ook genoeg informatie te vinden over van alles wat met Testosteron te maken heeft. Het lastige is alleen om hier de juiste informatie uit te filteren. In het Testoplan weet je dat je de juiste informatie bij elkaar hebt. Dit omdat alle informatie gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoeken.

Waarom raad ik het Testoplan aan?

Zoals je in mijn review over het Testoplan al een beetje hebt kunnen lezen, vind ik het het Testoplan zeker een aanrader. Waarom ik het een aanrader vind? Heel eenvoudig; ik voel me nu weer helemaal goed en de klachten die ik voorheen had zijn voor 90% verdwenen! Dankzij dit Testoplan. Had ik dit maar veel eerder gedaan!

Dus daarom ook deze review om je te laten weten dat als jij ook dezelfde klachten heb die ik had, dan kan het Testoplan zeker weten voor jou ook baat hebben! 

Het Testoplan aanschaffen

Het aanschaffen van het Testoplan is zeer eenvoudig. Via de knop hieronder kom je om de pagina van het Testoplan zelf terecht. Op deze pagina kun je de bestelling plaatsen. Deze kun je simpel betalen via Ideal. Zodra de betaling binnen is, wordt het Testoplan naar je inbox gestuurd.

Let dus goed op dat je het juiste e-mailadres in vult. Hier ontvang je het Testoplan. Binnen een paar minuten kun jij dus al starten met het Testoplan! Vergeet ook niet om je spambox even na te kijken als je niet gelijk een mail krijgt.

Bestel nu en krijg het Testoplan met 50% korting incl. 7 gratis bonussen! Mis het niet!

Wat krijg je?

 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
 • Geschreven door Biochemicus Jochum Smid
 • Gelijk beginnen – Digitale levering
 • Tijdelijk incl. 7 gratis bonussen t.w.v. 187,-
 • Samen voor maar 47,- i.p.v. 99,-