Pepefute

Hét Portaal voor Sporters

#Effe Lachen: Voormalig Nederlands topzwemster Inge de Bruijn ontmoet prinses Beatrix

#Effe Lachen: Voormalig Nederlands topzwemster Inge de Bruijn ontmoet prinses Beatrix

In deze roerige tijden waarin er zoveel om ons heen gebeurd, mag er ook best wel even gelachen worden en daarom wilden wij je de persiflage ‘Inge de Bruijn ontmoet prinses Beatrix’ niet onthouden. In de categorie ‘Effe Lachen / Goud maar Fout’ mag deze klassieker natuurlijk niet ontbreken. Als je de ontmoeting van Inge de Bruijn en Beatrix nog nooit gezien hebt, ga er dan maar eens even lekker voor zitten en geniet van deze supergrappige persiflage. En als je het in het verleden wel al eens hebt gezien…..altijd leuk om weer even terug te kijken! 

In deze ongeveer 3 minuten durende video ontmoet voormalig Nederlands topzwemster (drie keer goud op de Olympische Spelen) Inge de Bruijn, prinses (toen nog Koningin) Beatrix in een chique dames kledingzaak.

Hilarisch om te zien hoe onder andere de ontmoeting plaatsvindt, en niet te vergeten de achtergrond muziek….alsof je in een lift of lobby van een hotel staat!! En vergeet vooral ook niet op de eigenaar/verkoper te letten!

Deze supergrappige video is naar onze mening een ‘Effe Lachen’ – klassieker! 

#effelachen

#goudmaarfout

#klassieker