Pepefute

Hét Portaal voor Sporters

future goats

FutureGoats – #1 Online Voetbal Academie

FutureGoats - #1 Online Voetbal Academie

future goats

Futuregoats is opgericht door profvoetballers Joris van Overeem en Tim Receveur. Zij spelen nu bij FC Utrecht en Almere City FC. Tim heeft de gehele jeugdopleiding bij Ajax doorlopen en Joris die van AZ. Daarnaast heeft Joris ook in Jong Oranje gespeeld. Zij weten dus hoe het is om te trainen als een pro. Wil jij ook trainen als een pro? Word dan gratis lid van Futuregoats.

Wil jij de toekomstige Greatest Of All Time worden? FutureGoats is de nummer 1 online voetbal academie en sociaal netwerk voor jonge voetballers. Naast de meer dan 1000 video’s van voetbal oefeningen en tientallen trainingsprogramma’s is het ook een sociaal netwerk en platform voor trainers, scouts en andere (prof)voetballers om kennis te delen.

  • Toegang tot meer dan 1000 video’s van voetbaloefeningen
  • Meer dan 25 verschillende trainingsprogramma’s
  • Live Q&A’s met profvoetballers

Klik op ‘Word gratis lid‘ hieronder en probeer het gratis uit!                                                  

 

T-Mobile geeft een gratis Futuregoats trainingsprogramma weg t.w.v. €35. 

Word 2 maanden gratis en vrijblijvend lid van FutureGoats (kadootje van T-Mobile™)