Pepefute

Hét Portaal voor Sporters

AnneKee Molenaar

AnneKee Molenaar: Influencer pur sang!

AnneKee Molenaar: Influencer pur sang!

AnneKee Molenaar

Wie is AnneKee Molenaar?

In dit artikel gaan we je allerlei interessante feiten vertellen over deze verbluffende schoonheid. Lees mee en kom interessante feiten te weten over haar jeugd, familie, studies en hobby’s!

AnneKee mag dan vooral bekend zijn als partner van Matthijs de Ligt – wat je misschien niet weet is dat ze ook een rijzende ster is op de sociale media en in de modellenwereld! Lees verder om alles te weten te komen over de drop-dead gorgeous vriendin van de golden boy de Ligt.

De achtergrond van AnneKee Molenaar

Ze werd geboren op 14 september 1999 in Zaandam. Ze voltooide haar middelbare schoolopleiding in haar geboorteplaats. 

Haar familie is zeer sportief; je kent misschien zelfs haar vader, een voormalig voetballer, Kees ‘Keje’ Molenaar. De blonde schoonheid heeft ook twee jongere broers, Max en Jip Molenaar, die ook gepassioneerd zijn door sport en spelen voor FC Volendam. 

AnneKee heeft altijd al een leven buiten de sport willen leiden. Haar droom om modellenwerk na te streven en invloed te hebben op de glinsterende wereld van de mode werden gemotiveerd door haar ouders, die haar volledig in deze steunden! Ze deelt een zeer hechte band met haar familie.

AnneKee Molenaar

Modelleren is haar passie en carrière

Met een lengte van 178 cm en haar gebeitelde gelaatstrekken, lijkt het alsof haar schoonheid gemaakt is om iedereen te boeien! Haar fijne huid, blonde haar, hoge jukbeenderen, glanzende groene ogen, charmante glimlach, en atletische figuur dragen zeker bij aan deze allure. Deze kenmerken zouden wel eens een van de redenen kunnen zijn waarom Matthijs halsoverkop verliefd op haar werd! 

AnneKee begon in september 2015 op Instagram te posten en ontdekte hoe ze meer zichtbaarheid en interactie op haar Instagram kreeg waardoor ze een aanhang van meer dan 600.000 verzameld heeft. Ook viel ze op met haar schoonheid en werd al snel gecontracteerd bij hooggeplaatste modellenbureaus als Why Not Models, Dominique Models, Wilma Wakker model en Mega Models.

Het hoogtepunt van haar carrière kwam toen ze op de cover van Vogue stond. Na de verschijning verscheen ze later in begeerde tijdschriften en campagnes. Molenaar heeft ook samengewerkt met merken als Hunkemooller, Love Stories Intimates, PINKO, TWINSET, LK CONTAINER, GAIIA GAIIA, en nog veel meer! 

Haar maten van 82-62-88 cm of 32-24-34 inch zijn perfect en stellen haar in staat elke outfit die ze draagt te rocken. Als de ster foto’s plaatst van haar vakantie in bikini, gaan vooral de fans uit hun dak en overladen haar Instagram profiel met dubbele tikken en aanbiddende commentaren! Wat is het geheim van haar jaloersmakende figuur? Zit het misschien het in haar genen?

Na wat speurwerk ontdekten we dat AnneKee dol is op de sportschool en erg toegewijd is aan haar dagelijkse workouts. Ze volgt een uitgebalanceerd kooldydraatarm dieet dat haar verder helpt om haar killer body te behouden. 

Hieronder 4 populaire Instagram trainingen:

Koolhydraatarme recepten vind je hieronder: